Posebne nagrade po izboru trenera

Pored dodijeljenih 314 medalja Hrvatskog ronilačkog saveza, Nevera je htjela posebno nagraditi one koji možda i nisu uvijek najbrži, ali nas sve pobjeđuju svojim stavom i sportskim duhom. Izbor smo prepustili trenerima i voditeljima ekipa, a dobitnici su…

Ema Ivetić (2002.) iz medulinske Mladosti za najveći napredak.

Valerija Četrtek (2004.) iz Drave Varaždin za svoj prvi nastup na državnom prvenstvu i odlično snalaženje u nepredviđenim situacijama.

Josip Štefanić (1995.) iz riječkog 3. maja za požrtvovnost te iznimnu poslušnost najboljem treneru.

Luka Marinov (2002.) iz Velike Gorice jer je osvojio prvu medalju za novoosnovani klub.

Luka Sudarević (2001.) iz Novog Jelkovca za dosad neviđeni debi u plivanju perajama s novim hrvatskim juniorskim i seniorskim rekordom na 400 m BF.

Jan Krnjak (2002.) iz Geronima Zagreb za najveći napredak u sezoni i zato što je veliki motivator.

Nika Čerba (2003.) iz zagrebačkog Kometa zbog predanosti i usredotočenosti na treninzima koje je dovelo do najvećeg napretka u sezoni.

Frano Gudelj (2004.) iz KPA Kostrena zato što je rođen u krivom mjesecu.

Alanna Štefanec (2006.) iz Šoderice Koprivnica jer je pomnim praćenjem tijeka natjecanja i davanjem najboljeg od sebe (što je rezultiralo ostvarenjem njenih osobnih rekorda) primjer svima u klubu.

Patrick Liker (2003.) iz Viševice Fužine za upornost, redovito treniranje i mukotrpan rad, a posebno zbog sposobnosti da izdrži više dana u ženskom društvu.

Lana Pavišić (2000.), mlada sportska nada grada Siska, za svoju predanost sportu i redovito treniranje.

Ana Paulina Milardović (2001.) iz riječke Nevere zbog hrabrosti da se (pre)baci u novi sport i u hiper-ultra-kratkom vremenu savlada sve. Iz njenih rezultata nikada ne biste naslutili da sve do nedavno nije znala da plivanje perajama uopće postoji.

Zahvaljujemo sponzorima – Decathlonu Hrvatska i Okeo-u što su nam omogućili dodjelu ovih nagrada.